Boekhouder Rotterdam

Dé boekhouder voor de échte ondernemer. Daar staat Entjes Administratie en Advies voor. Als rasechte ondernemers weten wij wat jij als ondernemer precies wilt en kunnen wij ons volledig in jou verdiepen. Wij zijn zeker geen stereotype administratiekantoor en wij houden van informeel contact. Van oorsprong een rasecht “Rotterdams” administratiekantoor!

Oprichting

Entjes Administratie en Advies is opgericht in 2019 door Cynthia Entjes. Met ruim 10 jaar ervaring in de accountancy én 7 jaar als ondernemer (Financieel Directeur) van Entjes Schilderwerk B.V. heeft zij in 2019 de opstart gemaakt met Entjes Administratie en Advies.

Door het succes van Entjes Schilderwerk B.V., welke in een paar jaar tijd is uitgegroeid tot een bedrijf met 8 werknemers en diverse onderaannemers, wilde Cynthia als boekhouder ook andere ondernemers helpen bij het behalen van hun doelen en hun succes. Inmiddels helpen wij ruim 60 bedrijven (klein en groot) en zijn wij met een team van 12 specialisten.

Onze focus

Als ondernemer wil je je niet druk hoeven maken om de administratieve rompslomp. Je wilt ontzien worden van je administratie en volledig up-to-date zijn en geïnformeerd worden over kansen.

Als boekhouder helpen wij je bij het (volledig) automatiseren van je administratie. Daarbij werken wij met Exact Online, Scan en herken en een automatische bankkoppeling. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat de administratie altijd up-to-date is. Wij verwerken administraties dagelijks, wekelijks, per maand en per kwartaal. Direct betalen vanuit Exact Online, zorgt ervoor dat ook de betalingen altijd bij zijn en je altijd een actueel overzicht hebt van openstaande facturen (te betalen en te ontvangen). Facturen blijven hierdoor niet slingeren, maar worden netjes opgeslagen in het boekhoudprogramma.

Kwaliteit en service

Met bijna 10 jaar ervaring in de accountancy, kunnen wij echte kwaliteit bieden. Begeleiding en advisering van onze klanten staat bij ons centraal. Onze diensten zijn volledig gebaseerd op de wensen van onze klanten. Als klein en gericht kantoor met een actieve benadering zijn wij volledig op de hoogte van onze klanten en je bent bij ons geen kleine vis in een grote vijver. Iedereen is bij ons welkom en krijgt onze volle aandacht.

Diensten

Entjes Administratie en Advies kan jou geheel ontzorgen als het gaat om boekhouding. Zo helpen we je met de volgende diensten:

Specialisten

Daarnaast houdt het bij ons niet op met enkel de boekhouding, maar hebben wij de volgende specialisten in huis:

  • Boekhouders
  • Belastingadviseur
  • Specialist in personeelszaken en salarisadministratie
  • Bedrijfsjurist
  • AA-accountant en RA-accountant

Pakket

Onze diensten bieden wij in verschillende pakketten aan. Zo bieden wij een vast abonnement per maand aan, zodat je te allen tijde weet waar je aan toe bent.

  • Ben je klaar met je boekhouder of wil je net de stap zetten om je eigen onderneming te starten?
  • Ben je klaar met alle administratieve rondslomp met facturen/mappen en ben je klaar voor een geautomatiseerde omgeving waarin je altijd inzicht hebt in je cijfers en waarbij je je facturen betaalt vanuit het boekhoudpakket?
  • Ben je het zat om slechts een kleine vis in een grote vijver te zijn bij je huidige boekhouder, ben je toe aan persoonlijk, écht ondernemersadvies en wil jij verder komen?

Kom dan eens bij ons op de koffie voor een vrijblijvend (advies) gesprek.